Training kids

Veel gevoelige kinderen en jongeren worstelen met onzekerheden en het zelfvertrouwen. Vanaf jonge leeftijd worden er veel eisen aan hen gesteld op het gebied van de sociale omgang met anderen en het flexibel aanleren van allerlei nieuwe vaardigheden. Veel kinderen hebben moeite om zich goed staande te houden in de huidige maatschappij en lopen hierdoor vast op sociaal-emotioneel gebied. Kinderen en jongeren lopen vast en trekken zich terug in hun eigen innerlijke wereld en voelen zich niet begrepen. Mede ook omdat ze door hun gevoeligheid veel meer oppikken dan de meeste mensen beseffen.

Eye See You biedt trainingen op maat waarin gewerkt wordt aan zelfinzicht en vaardigheden. De trainingen kunnen gegeven worden aan ieder kind wat een extra steuntje in de rug nodig heeft, zodat ze de kracht en balans (weer) in zichzelf vinden. Deze trainingen worden vaak in combinatie met opvoedondersteuning gegeven.

Faalangstraining, weerbaarheidstraining en assertiviteitstraining

Linda van Lier is gecertificeerd bikkeltrainer en geeft weerbaarheids-en faalangsttrainingen. Door deelname aan een bikkeltraining leren kinderen en jongeren stevig op beide benen te staan en met zelfvertrouwen het contact met anderen aan te gaan!

Voor jongeren en jong volwassenen bied Linda trainingen waarbij gewerkt wordt aan zelfbeeld, zelfvertrouwen en faalangst.

Op expeditie naar jouw kwaliteiten

Een methode om een eigen schateiland te ontwerpen rondom jouw kwaliteiten waarbij gebruik gemaakt wordt van het spel schatgravers.